Ciutadans denúncia que la falta de personal en el 092 de la Policia Local provoca desatenció las veïns

València Noticies | Redacció.- La regidora del grup de Ciutadans de l’Ajuntament de València, María Dolores Jiménez, ha denunciat que la falta de personal en el servici del 092 de la Policia Local provoca retards en l’atenció als ciutadans i, per tant, retards d’una resposta efectiva i real a acudir a prestar el servici.

María Dolores Jiménez.
image-417716

“La falta d’una planificació i d’una correcta gestió ha causat un deficient servici en estos últims mesos que s’ha vist acreixent a l’estiu i, més encara, a l’agost. Tot per falta de personal en el cos de la Policia Local les conseqüències del qual són la falta de resposta als veïns quan criden al 092. Arriben a esperar fins quasi una hora”, ha manifestat la regidora María Jiménez, qui ha anunciat que presentarà diverses preguntes a la comissió de seguretat com els motius d’eixos retards així com quantes crides s’han atés i els temps de resposta.

La regidora de C´s es pregunta “si de veritat la regidor de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, és conscient de la situació”.

Per a concloure Jiménez ha recordat que en el ple de febrer el seu grup va presentar una moció en la Comissió de Participació sobre les competències del Grup Gamma: “Ens van denegar la proposta i mesos després ho anuncien com sí es tractara d’una noventa. A més, Gómez li deixa el seu desenrotllament com a tasca pendent a la seua predecessora. Podien haver millorat el funcionament del Grup Gamma fa mesos”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.