Ciutadans denúncia que les lluites de poder del tripartit distraguen a l’EMT de millorar el servici als veïns

Ciudadanos califica de sectaria la segregación del carril bus de calle Colón del tripartito. (Narciso Estellés).

  • Estellés:“El repte és donar un bon servici amb bones freqüències als ciutadans”

València,  El regidor de Ciutadans Narciso Estellés ha denunciat hui que les lluites de poder en el tripartit estan distraient a l’EMT en el seu repte de millorar el servici als veïns.

Després de la roda de premsa del regidor de mobilitat en què ha anunciat que l’EMT gestionarà el pàrquing de Bruges, Estellés ha assegurat: “El repte de l’EMT és el transport públic col·lectiu dins de la ciutat i abordar el transport metropolità amb l’agència metropolitana de transport. No entenem com Grezzi prioritza la gestió d’un pàrquing a donar un bon servici amb bones freqüències als ciutadans”.

“L’anunci de Grezzi és un nou exemple del repartiment de butaques del tripartit. El PSPV gestiona el pàrquing de Reina via AUMSA mentres Compromís gestionarà el de Bruges via l’EMT. Açò ol a repartiment de butaques, que recordem que ha sigut el ‘leit motiv’ del tripartit durant esta legislatura. Estan centrats en com equilibrar els poders en compte de mirar pels ciutadans i les necessitats diàries dels veïns”, ha explicat el regidor de Cs.

Estellés ha recordat el canvi dels estatuts que es prepara en l’EMT. “Pensàvem que era el repte principal al convertir-se al mig propi era assumir tota la responsabilitat derivada de l’Agència Metropolitana del transport i una altra vegada Grezzi és fosc. Falten encara informes tècnics dels servicis per a realitzar el canvi d’estatuts i Grezzi ja està prenent decisions concretes abans de canviar els estatuts. A més, tal com ha reconegut en roda de premsa, ho fa d’esquena a l’oposició i inclús a esquenes de l’equip de govern”, ha assegurat.

Per a concloure, el regidor de Cs ha denunciat l’absència de dades: “Ens preocupa que el pàrquing es va a gestionar només amb les recaptacions sense tindre en compte els paràmetres de solvència. Tampoc té en compte el personal que fa falta. És pur màrqueting polític”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.