banner_990x90_EFE (1)

Ciutadans exigix conéixer les condicions d’ajuda d’aliments a famílies després del tancament del Banc Solidari

València Noticies | Redacció.- La regidora de Ciutadans en l’Ajuntament de València Amparo Picó ha exigit explicacions a la regidora de Benestar Social, Consol Castillo, sobre quantes famílies reben ajudes en estos moments per a obtindre aliments als dos mesos del tancament del Banc Solidari i com la reben. A més, presentarà distintes preguntes a la pròxima Comissió de Desenrotllament Humà perquè en eixa reunió siga on es donen les explicacions oportunes.

“Volem saber com s’està informant els usuaris del banc solidari d’aliments. Considerem que cal tindre una especial sensibilitat perquè coneguen quines ajudes té l’ajuntament i com poden accedir a elles”, ha explicat l’edil de C’s.

amparo-pico
image-419724

“La regidora Castillo ens va contestar en el Ple d’abril que les famílies receptores de les ajudes de menjar continuarien rebent-les des dels propis centres de servicis socials encara que el personal seria el mateix. Açò implica major càrrega de treball amb la mateixa plantilla”, ha comentat la regidora Amparo Picó.

L’edil de Ciutadans (C´s) ha conegut com en el repartiment que el Banc Solidari ha fet en el carrer Quart s’han produït llargues cues de persones per a arreplegar aliments. “Si tot s’ha arreglat i les ajudes de l’Ajuntament estan en marxa, ens preguntem com és possible eixa situació en ple mes de setembre. No ho havien solucionat i l’objectiu era evitar cues?”, ha explicat Picó.

“Ens preocupa que la gestió de Consol Castillo al capdavant d’esta regidoria estiga afectant les persones necessitades i volem conéixer a qui i com s’ha distribuït els 5,2 milions d’euros destinats per a ajudes d’emergència. La regidora ha afirmat, al llarg d’enguany, que hi ha hagut un increment de dos milions. Volem saber a qui i com s’ha gestionat els diners de tots”, ha comentat la regidora Picó.

Una de les preguntes que formularà és sobre el programa de Targetes Monedero ‘Valencia contigo’. “Este programa ha desaparegut. Ara els diners s’ingressa en compte podent provocar problemes a les famílies ja que en el cas de tindre retencions, impagaments o multes podrien no poder utilitzar l’ajuda per a aliments”, ha conclòs Picó.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.