Ciutadans exigix que es paralitze l’entrada en vigor de la prohibició d’aparcar en el carril bus

València Notícies | Redacció.- Ciutadans ha exigit que es paralitze l’entrada en vigor de la prohibició d’aparcament en el carril bus nocturn, anunciada pel tripartit per a començaments d’este mes de maig, per mitjà d’una moció presentada al ple que se celebrarà demà.

El regidor de Ciutadans, Narciso Estellés, ha explicat que la proposta del seu grup consistix en “en l’ajornament de la mesura i el seguiment d’un full de ruta com a alternativa als mètodes absolutistes de Grezzi“. “La nostra proposta es basa a dur a terme una sèrie de mesures i acords, basades en el màxim consens, participació ciutadana i disponibilitat real d’alternatives serias”, ha detallat.Narciso Estellés.

Estellés ha qualificat de “molt importante” la integració dels partits polítics de l’oposició en la Taula de la Mobilitat, a més de la celebració de reunions monogràfiques de la mateixa “fins a aconseguir el màxim consenso”. “Les decisions que s’adopten hauran de quedar reflectides en una nova Ordenança de Circulació que ha de ser avalada per un procés participatiu”, ha declarat el regidor de Cs.

“La busca d’alternatives a les seues mesures hauria de ser una de les màximes preocupacions del senyor Grezzi”, ha destacat Narciso Estellés qui ha fet insistència en què “debe existir un servici nocturn solvent d’EMT i metre i ha d’ampliar-se al màxim la negociació de la tarifa plana nocturna d’aparcament”.

Sobre este assumpte, Estellés ha recordat que la proposta de Cs “coincide en molts aspectes amb els arguments que PSPV i València en Comú han esgrimit durant esta crisi. No esperem que voten la moció, seria molt demanar-los, perquè estan lligats de peus i mans pel Pacte de Nau, que els incapacita per a tindre llibertat, però esperem que reflexionen pel menos”.

Per a concloure, ha recordat que “abordar la prohibició d’aparcar en el carril bus no era una necessitat imperiosa en esta legislatura i a més ha provocat errors i friccions entre els socis del tripartit que no tenen per què pagar els ciutadans. I Grezzi com a eix central és el que magnifica i empitjora encara més el problema”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.