Ciutadans insta a Grezzi a posar solució d’una vegada al ‘semáforo de la muerte’

València Notícies | Redacció.- “Grezzi està demorant la reparació del semàfor de la mort sense un motiu justificat”, ha declarat el regidor de Cs en l’Ajuntament de València Narciso Estellés sobre la demora en la reparació de les balises lluminoses engranades situades en el cridat ‘semáforo de la muerte’, en l’encreuament de Blasco Ibáñez amb Gómez Ferrer, junt amb l’hospital Clínic.Narciso Estellés.

Narciso Estellés ha declarat que “el grup municipal de Cs ha preguntat en diverses comissions per l’estat de les balises i per les dates de reparació i Grezzi ens ha respost que quan les obres del carril bici arribaren a la zona del semàfor, este seria revisat”. “Les obres del carril bici de Porta de la Mar ja han arribat a Blasco Ibáñez amb Gómez Ferrer i les balises del semàfor de la mort seguix sense ser ni revisades, ni de bon tros reparades”, ha destacat el regidor.

Per a finalitzar, Estellés ha recordat que Cs ha presentat una moció a la comissió de Desenrotllament Urbà, Vivenda i Mobilitat exigint a Grezzi “un compromís i una data per a reparar les balises lluminoses, perquè portem més dos mesos amb la majoria apagades i estes són un reforç de seguretat necessari en un encreuament amb un historial, per desgràcia, d’accidents mortales”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.