Ciutadans mesurarà la productivitat dels seus grups institucionals en la Comunitat Valenciana per mitjà d’informes mensuals

València Noticies | Redacció.- “Els grups municipals de Ciutadans en la Comunitat Valenciana estan treballant a un gran nivell, però estem en continu creixement i és per això que hem d’esforçar-nos més encara perquè la nostra labor siga el més beneficiosa possible per als ciutadans. Entre les mesures que es van a adoptar en la Comunidat Valenciana vull destacar que tots els grups institucionals de C’s hauran de presentar al Comité Territorial informes mensuals de productividad”, ha explicat el Coordinador Territorial de Ciutadans, Jorge Ibáñez, després de la reunió que ha mantingut amb tots els coordinadors de C’s dels municipis de la província de València.

Jorge Ibáñez Coordinador Territorial C' class=
image-405351

Durant la trobada, Ibáñez ha explicat que des del Comité Territorial de la Comunitat Valenciana es volen posar en marxa diverses mesures “per a que els grups municipals de C’s en els ajuntaments siguen més productius i més eficients, a més de per a detectar possibles carències”.

Én esta línia, el Coordinador Territorial ha destacat que “la política està al servici de la ciutadania, tenim una responsabilitat amb els nostres ciutadans, estem en les institucions i tenim l’obligació de ser productius, només així els tornarem la confiança”.

El Coordinador Territorial de la Comunitat Valenciana ha volgut ressaltar el bon treball que estan duent a terme tots els càrrecs institucionals i coordinadors locals: “Tant els càrrecs institucionals, com els nostres coordinadors locals, estan fent una gran labor. En la reunió que hem mantingut amb tots els coordinadors de la província de València ha quedat patent. Han presentat infinitat de propostes, realment isc satisfet per la unitat del partit en la província de València i la seua capacitat de diàleg i treball”.

Per a concloure, Ibáñez ha comentat que “en les pròximes setmanes es mantindran reunions amb els coordinadors d’Alacant i Castelló, així com una reunió amb membres del Comité Nacional per a tractar temes singulars de la Comunitat Valenciana”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.