Ciutadans qualifica com lamentable la gestió de Grezzi en l’EMT i exigix un millor servici

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València Narciso Estellés ha qualificat de “lamentable” la gestió de Grezzi en l’EMT i ha exigit solucions. “L’EMT està vivint una etapa negra en mans de Grezzi amb retalls de servici, autobusos complets, freqüències que no es complixen i cotxes que no ixen de cotxeres en hores punta per falta de personal o de vehicles”, ha lamentat Estellés.Narciso Estellés.

El regidor de Cs ha assegurat que el màxim responsable d’esta situació és Grezzi, “un regidor de mobilitat sostenible que no està capacitat per a governar una empresa amb més de 100 milions d’euros de pressupost i l’activitat de la qual suposa un servici fonamental per als valencians. Des de Ciutadans exigim que Grezzi pose els mitjans per a prestar un millor servici als valencians, i si no sap, que se a banda o que ho aparten. Els ciutadans no mereixen un regidor d’EMT que no cuida a l’EMT ni als usuaris”.

Per a finalitzar, Narciso Estellés ha lamentat la falta de transparència que existix en l’EMT a l’hora de compartir informació del servici a la societat. “Al consultar el nou Portal de Transparència dades de flota, de línies o de qualitat de servici, no es troba res. Els ciutadans han de saber a temps realment i diàriament la freqüència de pas que es presta, els retards produïts i els cotxes complets. Al nostre grup municipal se’ns nega sempre la informació. No m’estranya que Grezzi i els seus sequaços també la neguen als valencians”, ha conclòs.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.