Ciutadans qualifica de sectària la segregació del carril bus de carrer Colom del tripartit

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Narciso Estellés, ha qualificat hui de “sectaria” la segregació del carril bus de Colom feta per Grezzi.

Estellés ha declarat que no hi ha una altra manera de qualificar esta acció ja que “és una mesura que s’ha adoptat de manera intencionada per a dissuadir als conductors de transitar esta via amb vehicle privado”. “El tripartit ha convertit el carrer Colom en un embut perillós a fi d’expulsar al tràfic rodat fent-ho incòmode. Hi ha un mur de formigó a l’esquerra amb el carril bici i ara un mur perillós a la dreta amb el carril bus segregado”, ha explicat el regidor.Narciso Estellés.

En esta línia, Narciso Estellés ha destacat que els segregadores “están a l’esquerra de la línia blanca que delimitava el carril bus, per la qual cosa l’espai per als vehicles cada vegada és menor, produint-se embossos a cada hora del dia i disminuint el marge de maniobra dels conductors per a evitar colisions”.

“Atascant Colom el tripartit està aconseguint l’efecte d’incrementar la contaminació mediambiental i acústica en el centre de la ciudad”, ha destacat el regidor de Ciutadans. D’altra banda, el regidor de Cs ha comentat que el tripartit, des de la perspectiva d’un observador, ha transformat Colom en un “caos multimodal”.

Estellés ha recordat que l’anell ciclista presenta punts de perillositat no resolts, com ja va demostrar Cs per mitjà d’un estudi des del punt de vista de l’usuari, les persones que aparquen les seues motos corren perill a l’eixir dels aparcaments, les entrades i eixides dels garatges són estretes i perilloses, els conductors patixen embossos i estrés al volant, els encreuaments i girs són perillosos i deixen un sol carril lliure, i l’EMT pel fet de segregar el carril no va més ràpida, sinó que els conductors de l’autobús han d’anar amb més cura.

“Si l’exemple de mobilitat sostenible de Ribó i Grezzi és Colom, millor que no facen més experiments”, ha conclòs Estellés.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.