Ciutadans seria ara mateix el partit més votat al País Valencià per sobre de PSPV i PP, segons un sondeig de ‘El País’

Ciutadans-Albert-Rivera-Valencia-CIUTADANS_ARAIMA20151008_0318_58El diari ‘El País’ publica aquest divendres 9 d’octubre la seva tradicional enquesta d’intenció de vot a Valencià. Coincidint amb la Diada del Nou d’Octubre, el periòdic publica un sondeig que confirma que el PP segueix caient en picat del PP després de les eleccions del 24 de maig. Ciutadans seria el partit que arrabassaria als populars la primera posició en intenció de vot amb un 25,4% dels vots i una projecció de 9-10 escons en les eleccions del 20 de desembre. La segona posició seria per al PSPV, que obtindria un 23,3% dels vots i 8-9 escons; i la tercera per al PP, que es sumaria el 21,6% dels vots i 8 escons.

La quarta força més votada seria Podem, amb un 15,6% dels vots, la qual cosa li donaria 5 diputats. Darrere de la formació de Pablo Iglesias se situaria Compromís, que segons l’estudi de Mestroscopia realitzat a partir de 1.300 entrevistes fetes entre els dies 5 i 7 d’octubre obtindria un 7,3% dels vots i un diputat, els mateixos que Esquerra Unida amb el 5,6% dels vots

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.