BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Millora del finançament, reobertura de Canal 9 , les reivindicacions de la manifestació del 9 d’octubre

vlcsnap-2015-10-11-21h01m12s050Centenars de valencians han sortit aquest divendres al carrer en la manifestació reivindicativa amb motiu de la diada del Nou d’Octubre i que enguany ha tingut per lema ‘Un nou finançament per a un nou país’. Convocada per la comissió Nou d’Octubre, que aplega associacions, sindicats i partits polítics de l’esquerra i el nacionalisme, la marxa arriba enguany en un context de canvi polític però també de reivindicació. En aquest sentit, el portaveu de la comissió, Toni Gisbert, ha dit als mitjans abans de l’inici que la comissió afronta el canvi polític “des de l’esperança i la il·lusió” però ha matisat que “cal que el canvi polític es tradueixi en fets reals”.

Sobre això ha dit que és necessari “aplicar determinats canvis que reclama la societat valenciana”, entre els quals Gisbert ha posat d’exemple la recuperació de la ràdio i de la televisió pública valencianes i la derogació de la llei de signes d’identitat, que ha dit que és “una llei de censura”.

vlcsnap-2015-10-11-21h00m51s706

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.