Ciutadans urgix al tripartit a presentar el Pla de Risc d’Inundacions de València

València Notícies | Redacció.- Ciutadans en l’Ajuntament de València ha urgit al tripartit a presentar el Pla de Risc d’Inundacions de València de manera urgent. La regidora de Ciutadans, María Dolores Jiménez ha qualificat de “insólit” que la ciutat de València no tinga el Pla de Prevenció sobre inundacions “tal i com ha declarat el director de de l’Agència d’Emergències de la Generalitat, que a més ha posat a disposició dels Ajuntaments als tècnics del seu departament”.María Dolores Jiménez.

Jiménez ha titlat de “importantísim” que es presente este pla “amb caràcter urgent”. “Valencia es troba emmarcada dins de risc alt d’inundacions per pluges, tal com es contempla en el document de la Generalitat sobre Pla Especial de Risc d’Inundacions de l’any 2009”. “És incomprensible que no es dispose del dit plà”, ha afegit.

En esta línia, Jiménez ha dit que “Valencia té l’obligació, a més de la capacitat i mitjans suficients, per a elaborar este plà i ha qualificat de “bochornoso” que “el director d’emergències haja de recordar quelcom que hauria d’estar fet des de fa anys, es posa de manifest la deixadesa que hi ha en l’ajuntament per estos temes”.

“Recordem que estem en temporada de pluges torrencials esperem no haver de lamentar les consecuencies”, ha manifestat la regidora de Ciutadans.

Per a concloure, Jiménez ha recordat al tripartit que el passat maig el seu grup va realitzar una sol·licitud “per a que ens facilitaren els plans d’emergència tal com recomanava la Direcció General d’Emergències. Instància que no va ser contestada, per la qual cosa es va tornar a reiterar al juny i tampoc vam obtindre respuosta”. “Finalment al juliol demanarem empara a l’alcalde per esta qüestió i en data de hui encara estem esperant respuesta”, ha afegit. “La falta de transparència en l’Ajuntament de València és lamentable així com la nul·la gestió”, ha dit la regidora de Cs

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.