Ciutadans València acusa Ribó d’incomplir els acords amb la Confraria de Pescadors

València Noticies | Redacció.-  “La Confraria de Pescadors de València és una institució que es troba en una situació lamentable i Ribó no està fent res per a evitar el seu declivi”, ha explicat el portaveu del Grup de Ciutadans (C´s) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner.

El líder de C´s en el consistori valencià ha presentat diverses preguntes al ple sobre quins han sigut els compromisos de l’alcalde, en la seua qualitat de president del Consorci València 2007, amb els pescadors i quan té previstos complir-los. “A l’abril li preguntem a l’alcalde pel conveni i ens va reconéixer diversos incompliments”, ha dit Giner. “Els pescadors han sigut ninguneados perquè no tenen les infraestructures incloses en el document, com les casetes, i tampoc poden utilitzar un terreny limítrof ni els servicis d’arreplega de fems passen per eixa zona”, ha declarat el portaveu de Ciutadans.

Fernando Giner con los pescadores.
image-390312

Per al responsable de C´s argumentar la falta de diners per a no complir un acord escrit “no és seriós”. “Els pescadors i la seua confraria formen part de València, de la València Marinera. Ribó ha de dir públicament si els recolza o no o sí al contrari amaga un altre projecte per a llevar-los de la dàrsena interior”, ha destacat Giner.

Fernando Giner ha preguntat també a l’alcalde quins van ser els seus compromisos amb la Confraria de Pescadors i si algun d’estos s’han portat a la pràctica. També per a quan està prevista la construcció de les casetes per a emmagatzemar material, que havien d’estar fetes fa diversos anys i sí que té l’ajuntament algun projecte de col·laboració amb el col·lectiu.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.