Comença el XX Festival de Jazz amb el concert de la Sant Amdreu Jazz Band als Jardins del Palau

El Péndulo | Redacció.- Comença demà diumenge el XX Festival de Jazz del Palau de la Música amb dos actuacions gratuïtes, la primera al Mercat de Colom i la segona a la nit, a l’aire lliure, als Jardins del Palau. Un Festival que reunix a les figures internacionals Charles Lloyd, Hermeto Pascual i Iván ‘Melón’ Lewis Tentet, amb altres propostes de fusió com Juan Perro i la presència dels grans jazzmen valencians com ara Perico Sambeat, David Pastor, Carlos Gonzalbez, Ramon Cardo i la formació Sedajazz. A més, no faltaran les tradicionals jamm sessions, i per primera volta al festival, un cicle de jazz avantguardista a la Sala Rodrigo i un cicle de Jazz als Barris, amb actuacions en diversos jocs de la ciutat.

image-397186

 La primera de les dos actuacions de demà, serà al Mercat de Colom, a les 12:00 hores, amb un programa que reunirà alguns dels músics presents en el festival, en una actuació oberta a la participació, i a la qual també estan invitats els ballarins de les escoles de lindy-hop de la ciutat.

Ja a les 21:30 hores, el públic podrà assistir al concert als Jardins del Palau, que estarà protagonitzat per la Sant Andreu Jazz Band, una formació que està integrada per joves d’entre 7 i 20 anys, i consagrats músics de jazz. Nascuda al barri de Sant Andreu a Barcelona, serà dirigida per Joan Chamorro. Enguany celebrarà el seu desé aniversari, amb sis treballs en format CD i DVD, una pel·lícula (A Film About Kids and Music, del director Ramon Tort), el projecte La Màgia de la Veu i 7 àlbums sorgits en el si de la col·lecció Joan Chamorro Presenta, i protagonitzats per alguns dels joves talents que formen o han format part de la Sant Andreu Jazz Band: Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Payés, Marc Martín o Joan Mar Sauqué. Per la banda han passat més de 50 joves.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.