BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Comença la instal.lació de 465 nove papereres per tota la ciutat

Valencia Noticias | Redacción.- La delegada de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, ha destacat “la importància d’augmentar les ferramentes que es posen a disposició de la ciutadania per col·laborar entre totes i tots a aconseguir una ciutat més neta”.

465 unidades se distribuirán por todos los distritos de la ciudad.
image-281683

Amb eixe objectiu el pla municipal d’increment de papereres en la ciutat de València preveu la instal·lació de 465 unitats que es distribuiran per tots els districtes de la ciutat, inclosos els perifèrics i també els Pobles del Nord i els Pobles del Sud.

“Des que ha començat la legislatura hem aconseguir augmentar el pressupost per a neteja que havia previst l’anterior govern del Partit Popular. També hem incrementat de forma considerable el pressupost de l’any que ve per possibilitar una València més neta”, ha destacat Soriano, qui ha afegit que “el paper dels ciutadans i les ciutadanes és fonamental i per això este pla municipal augmenta en 465 les papereres que hi ha distribuïdes per la ciutat. L’objectiu és que amb l’esforç de l’Ajuntament i la col·laboració de totes i tots aconseguim la ciutat neta que volem i mereixem”.

Hay tres modelos diferentes de papeleras.
image-281684
Hi ha tres models diferents de papereres. El primer d’ells és el Model Arco de 80 litres, fabricat en foneria d’alumini. En total es repartiran 240 unitats per entorns protegits i nuclis històrics tradicionals, com ara en els Poblats Marítims, Benimaclet, Patraix, Ciutat Vella, Castellar-l’Oliveral o Campanar.

El segon model, Prima Línea, té una capacitat de 50 litres. Està fet amb polietilé d’origen vegetal, Green Made. Es repartirà un total de 175 unitats pels barris amb l’objectiu de reforçar la quantitat de papereres ja existents.

En tercera instància hi ha el model Cibeles, de 50 litres. Està elaborat amb el mateix material que el model Prima Línea. El seu objectiu és facilitar la neteja en zones d’esbargiment caní. Per això disposa d’un expenedor de bosses. També inclou un cendrer. Se’n distribuiran 50 per tota la ciutat.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.