Comença Primavera al Palau

El Péndulo | Redacció.- Les Musiciens du Louvre i Marc Minkowski inicien demà, dimecres, la temporada d’abonament de Primavera del Palau de la Música amb el programa El testament de Mozart. Es tracta d’una temporada en què el públic podrà escoltar també la Royal Philharmonic, els millors pianistes, veus i la programació de l’Orquestra de València. L’abonament inclou 18 concerts que segons la regidora de Cultura i presidenta del Palau, Glòria Tello, “agradaran moltíssim als amants del gran piano i les veus, i també a aquells més fidels a l’Orquestra de València, que tindran l’oportunitat de gaudir-la amb solistes i cantants tan importants com ara Znaider, Zimmermann, Kühmeier o Montiel”. La presidenta també ha informat que “ja estem treballant en la nova programació dels exercicis vinents, mantenint la qualitat, però acostant-la als joves i als músics i compositors valencians, sempre amb propostes noves i innovadores”.

En el concierto de mañana, Les Musiciens du Louvre interpretarán obras muy conocidas del genio de Salzburgo.
image-347197

En el concert de demà, Les Musiciens du Louvre interpretaran obres molt conegudes del geni de Salzburg com ara la cèlebre Missa de Rèquiem i l’ària de Pamina de La Flauta Màgica, l’obertura de La Clemència de Titus i el Concert per a clarinet i orquestra amb el concertista Nicolas Baldeyrou. En la temporada de primavera també destaca la visita de la Royal Philharmonic Orchestra amb el violinista, violista, director, pedagog, músic de cambra i un dels principals mestres de l’actualitat com és Pinchas Zukerman, el 26 de maig, per interpretar el Concert per a violí de Beethoven. El piano tindrà molta importància en la programació amb els recitals del titànic Grigori Sokolov, que el 7 de juny interpretarà obres de Schumann i Chopin, el de Denis Matsuev, el 24 d’abril, amb obres de Schumann, Txaikovski i Rakhmàninov, i Yefim Bronfman el 5 d’abril per a interpretar Schumann i Prokófiev. Altres cites importants són la presència de grans veus com ara Leo Nucci, que debuta al Palau el 10 de maig amb la soprano valenciana Isabel Rey, i també les sopranos Genia Kühmeier i María José Montiel, Premi Nacional de Música 2015.

L’Orquestra de València comptarà amb la presència del seu titular Yaron Traub,  els directors valencians Jordi Bernàcer i Joan Enric Lluna, i solistes com ara els violinistes Nikolaj Znaider, que tocarà el Concert per a violí de Brahms; i Frank Peter Zimmermann amb el Concert per a violí de Txaikovski; així com els pianistes Antonio Galera, que interpretarà el Concert per a piano de Gershwin; i Josu de Solaun, amb el Concert núm. 3 per a piano de Rakhmàninov; el flautista Emmanuel Pahud, que interpretarà el Concert per a flauta d’Iberti i l’arpista Xavier de Maistre amb el Concert per a arpa de Glière.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.