Comencen les obres de reurbanització de quatre vies en la zona zero del Cabanyal-Canyamelar

fotonoticia_20181111120435_800

La Regidoria de Desenvolupament Urbà i Habitatge ha iniciat les obres de reurbanització de quatre vies públiques del barri del Cabanyal-Canyamelar localitzades en l’anomenada zona zero. L’actuació, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià, compta amb un pressupost de més de 1,2 milions d’euros.

 

Es tracta, ha assenyalat el regidor Sarrià, dels carrers Escalante (des de la plaça Llorenç de la Flor fins el carrer Pintor Ferrandis); carrer de José Benlliure (des del carrer Amparo Guillem fins el carrer Pintor Ferrandis); carrer del Progrés (des del carrer Amparo Guillem fins el carrer Pintor Ferrandis); i carrer Pare Luis Navarro (des del carrer Amparo Guillem fins el carrer Pintor Ferrandis).

 

El projecte preveu actuar en els encreuaments amb els carrers transversals, i donar continuïtat als passos per als vianants i a l’encreuament de carril bici, amb què es facilitarà el pas de les persones i una millora de la seguretat viària gràcies a la creació de passos sobreelevats. El projecte inclou també actuacions d’ordenació i col·locació adequada del mobiliari urbà, clavegueram, jardineria i reg, xarxa d’enllumenat públic i obra civil de desviament de les línies aèries de telecomunicacions i electricitat.

 

L’obra compta amb un pressupost d’1.256.000 euros, i un termini d’execució de poc més de mig any. El regidor Vicent Sarrià ha assenyalat l’«estat altament degradat de les calçades», així com que les voreres «són irregulars, construïdes amb materials heterogenis, i que en alguns trams presenten una amplària insuficient».

 

«Amb el començament d’esta obra –ha conclòs l’edil- continuem complint amb el compromís de donar al Cabanyal-Canyamelar la dignitat que mereix i amb recuperació del barri».
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.