Parcs i jardins reforça la seguretat del parc infantil de la plaça del Greco de Benifaraig

1110 Plaça Benifaraig 2La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha explicat que l’Ajuntament de València ha finalitzat la intervenció al parc infantil de la plaça del Greco de Benifaraig per millorar la protecció dels xiquets i xiquetes quan l’utilitzen.

 Així, s’ha instal·lat una tanca perimetral de 90 cm d’altura que dificulta el pas directe a la calçada, amb tres accessos, l’un junt a la font, un d’altre junt a l’accés de l’església i un tercer al carrer de Ferrer i Bigné.

D’altrabanda, s’ha desmuntat la tanca en forma de dues llunes que hi havia abans i s’ha tancat el perímetre exterior dels tres parterres amb tanca d’este model, de forma que s’ha aprofitat eixe material.

A més, també s’han instal·lat tres cartells amb les normes d’utilització del parc infantil, un en cadascun dels accessos. La intervenció ha tingut un cost de 12.265,21 euros i ha estat sufragat a través del programa SOM+ de la Diputació de València.

La plaça del Greco de Benifaraig conforma el centre històric d’este poble de València i fins fa un any era una rotonda. «Hui, després de les obres impulsades per la Regidoria de Parcs i Jardins, el seu aspecte és totalment diferent, es tracta d’un espai nou de parc amb una zona de jocs infantils i zones verdes», ha indicat Pilar Soriano.

«Amb esta intervenció de millora de la seguretat rematem de forma definitiva la remodelació que ha canviat el concepte de la plaça i l’ha convertit en un espai per a la trobada de la ciutadania, amb jocs infantils i zona de jardí. Es tracta de fer espais consensuats amb la ciutadania i que doten de més qualitat de vida als nostres barris i pobles», ha afegit la regidora.

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.