Compromís aconsegueix fer viral un fotomuntatge de Rita Barberà celebrant el ‘no’ del PP a eliminar l’aforament

100000rita
image-347924
La imatge aplega a 100.000 vistes en menys de 24 hores

 

Tot i tindre 1.500 seguidors el compte oficial de Facebook de Compromís al Senat, el muntatge fet ahir per la vesprada, amb Rita Barberà celebrant el ‘no’ del PP a eliminar l’aforament dels càrrecs polítics, ha aplegat a la xifra de 100.000 visites en un temps record de 19 hores. Prop de 1.300 persones han compartit la mateixa, sense comptar les visites fetes a murs personals dels senadors o pàgines del partit. A Twitter el compte de Compromís al Senat (@CompromisSenat) també ha vist com aquesta imatge ha estat retuitejada més de 100 cops, aplegant a superar les 1.000 visites.

 

Per a Compromís, aquest impacte mai aconseguit amb les xarxes demostra la indignació que està ocasionant en la ciutadania el blindatge de la senadora del PP per part del seu partit.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.