Compromís confia que demà el Plenari de l’Ajuntament aprovarà el Pla Detallat

ignasi-garciaEl portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, ha destacat que aquest matí “ens hem reunit les tres forces de l’Acord del Grau per tancar detalls i donar la informació perquè l’assemblea de Castelló en Moviment vote a favor”

El portaveu del Grup Municipal de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha manifestat hui la seua “plena confiança en què els membres de l’Acord del Grau sabrem sumar demà al plenari de l’Ajuntament perquè tire endavant” l’exposició pública del Pla d’Ordenació Detallat del Pla General.

 Garcia ha informat que “aquest mateix matí ens hem reunit les tres forces per tal de tancar alguns detalls i facilitar i donar la informació necessària perquè aquesta vesprada l’assemblea de Castelló en Moviment vote a favor del Pla General”.

 “Hem de ser conscients que el Pla General és, possiblement, el projecte més important d’aquesta legislatura i té l’objectiu de desterrar un model d’especulació urbanística que ens va portar a la ruïna i a una depredació del nostre territori”. Per a Garcia “el nostre Pla General dóna garanties jurídiques a tot el veïnat de Castelló, facilita la inversió de la nostra indústria i les nostres empreses i protegeix el territori evitant la depredació i destrucció que hem estat patint en els últims anys”.

 Garcia ha conclòs dient que “s’ha de fer aquesta suma perquè la ciutadania de Castelló i el nostre terme municipal s’ho mereixen”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.