Compromís denuncia la persecució ideològica del Partit Popular

Compromís per Castelló Buscar con GoogleLa coalició considera que cap partit democràtic pot tolerar que el PP assenyale al futur director de la Banda Municipal per les seues creences polítiques  

 Castelló de la Plana, El Grup Municipal de Compromís per Castelló denuncia “l’escalada d’intolerància i radicalització que està protagonitzant en els últims anys el Partit Popular. En un nou episodi del despropòsit popular, avui el portaveu adjunt del PP, Juan José Pérez Macián, s’ha atrevit a assenyalar al futur director de la Banda Municipal de Castelló per la seua ideologia, cosa que és del tot intolerable. L’actual govern municipal no demana filiacions ni creences polítiques a l’hora d’accedir a la funció pública municipal i recordem que assenyalar a aquells que pensen diferent és de règims totalitaris”.

A Compromís considerem que “les declaracions del portaveu adjunt dels populars no fan més que vulnerar drets que recull la nostra pròpia constitució, que garanteix la llibertat ideològica i impedeix que ningú siga obligat a declarar sobre les seues creences i, per tant, molt menys perseguit i assenyalat per elles. El Partit Popular està exercint una persecució política amb un futur funcionari municipal i està intentant crear un clima de crispació social a la nostra ciutat que és absolutament fictici i forçat”.

Des de Compromís exigim que la portaveu local del PP, Begoña Carrasco, “desautoritze les declaracions realitzades pel seu portaveu adjunt o, per contra, que aclarisca si ella també vol fer tribunals d’ideologia política als funcionaris”.

També volem desmentir les acusacions realitzades per Pérez quant al procediment d’elecció del futur director de la Banda Municipal i és que des de maig de 2015 cap polític ha participat en els tribunals de selecció i l’actual equip de govern confia plenament en els funcionaris que exerceixen com a tals, els mateixos funcionaris que ho feien quan Pérez Macián era regidor de Personal. És intolerable que ara el portaveu adjunt intente crear l’ombra de la sospita sobre els nostres funcionaris municipals ara que ell està en l’oposició.

A més, recordem al senyor Pérez que els coneixements de valencià han puntuat en aquesta oposició exactament el mateix que preveien les bases que ells van aprovar en 2015 i li advertim que “lligar una llengua a una ideologia frega el racisme, parlar valencià no implica cap condició política. Pérez Macián ha perdut el Nord i s’ha convertit en un intolerant que no té cabuda en una institució democràtica com és el nostre Ajuntament”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.