Marco estudia les necessitats urbanístiques del Grup Roquetes

14-10-2018 Grupo Roquetes
La alcaldessa de Castelló ha destacat el nou Pla General com a solució als problemes en els accessos al barri

 

 

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut una reunió amb el president i membres de la junta directiva de l’Associació Sant Jaume, del Grup Roquetes. L’objectiu ha sigut escoltar les demandes i inquietuds del veïnat i analitzar la seua viabilitat per a afrontar des de l’Ajuntament les millores solucions a eixes propostes. En la reunió també ha estat estat present el regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó.

Marco ha recalcat que un dels objectius de l’equip de govern és “millorar les condicions dels grups perifèrics a la ciutat i garantir-los els mateixos drets que tenen els barris que es troben en altres punts del nucli urbà”. En aqueix sentit, ha destacat que “el nou Pla General va a donar solució a moltes de les demandes que es plantegen i que són problemes que porten sense afrontar-se des de fa molts anys”.

Una de les primeres preocupacions plantejades per l’associació veïnal és la limitació en els accessos i eixides del grup. D’aquesta manera, l’associació ha plantejat que, encara que en el nou Pla General aquesta qüestió es resol, necessiten una alternativa que els permeta tenir més entrades al barri fins que el nou planejament urbà s’engegue.

L’alcaldessa ha pres nota de la proposta per a traslladar-la als serveis tècnics municipals, igual que altres demandes del Grup Roquetes, com l’ampliació de més zones verdes i d’oci o la construcció de voreres que milloren la seguretat en les parades d’autobús.

Finalment, l’augment de població en aquest barri ha propiciat la necessitat d’incrementar els aparcaments, per la qual cosa l’Associació Sant Jaume també ha plantejat la possibilitat d’incorporar un nou pàrquing. L’alcaldessa ha recopilat totes les peticions “per a assegurar als veïns i veïnes que hi haurà resposta per part del Consistori, doncs el Govern municipal té en compte el benestar de tots els districtes de la ciutat”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.