Compromís i Podem formen una coalició perquè el valencians siguen protagonistes del canvi al govern central 

firma-és-el-moment-1024x768
image-255435
Compromís i Podem han formalitzat hui davant notari el protocol que els permetrà concórrer a les eleccions generals del proper 20 de desembre de manera conjunta davall el nom de “Compromís-Podemos-És el moment”

El co portaveu de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat als mitjans de comunicació a l’eixida de la notaria que “estem molt contents perquè anem a fer història. Hem fet un gran esforç per configurar una candidatura electoral valenciana per representar al poble valencià al Congrés dels diputats, per ser protagonistes de la segona transició, per acabar amb l’empobriment del poble valencià defensant els nostres interessos en matèria de finançament i d’inversió pública territorialitzada”.

“Fem una crida a què a esta candidatura ampla s’incorporen més persones i més entitats que vulguen construir amb nosaltres, de forma positiva, eixe instrument polític que és esta coalició per aconseguir el canvi polític també al conjunt de l’estat. Des del País Valencià volem ser protagonistes d’un canvi positiu al govern de l’estat per acabar amb les polítiques de dreta i centralistes que han enfonsat a les persones i ens han enfonsat com a País”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.