Compromís per Castelló insta al Govern a modificar l’IVA aplicabe als instruments musicals

IMG_7961

 

Garcia ha manifestat “la necessitat de modificar la regulació tributària de tots els instruments musicals”

 

La música és un dels motors culturals més importants i rellevants, i sols en País Valencià es sobrepassa el 50% del total de col·lectius musicals espanyols. Per poder desenvolupar el seu treball de forma efectiva, requereixen un material fonamental com són els instruments musicals, actualment regulats tributàriament amb un 21% d’IVA.

 

Per això, Compromís per Castelló ha signat una declaració institucional conjunta amb els partits de l’Acord del Grau per demanar al Govern Espanyol, més concretament al Ministeri d’Hisenda i al Ministeri de Cultura, la revisió i posterior modificació de l’IVA aplicable a l’obtenció d’un instrument musical, reduint-ho fins al 10%; sent aquests la principal ferramenta de treball de moltes persones i col·lectius i una via de foment de l’educació i la cultura.

 

El portaveu del grup municipal Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, afirma que “es tracta d’una eina imprescindible i essencial de treball per a molts valencians i valencianes i per tant ha de ser mereixedor d’un tractament fiscal especial”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.