BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Compromís trasllada a Madrid el deplorable estat dels passos a nivell d’Orpesa

img_5036

Orpesa a 21 de octubre de 2016. El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, ha visitat junt al regidor d’Orpesa, Josep Lluís Romero, els passos subterranis per vianants a  les línies ferroviàries d’aquesta localitat, per comprovar en primera persona el mal estat de conservació dels mateix.

 

El municipi compta amb dos passos subterranis, un junt a l’Estació de ferrocarrils, i altre prop d’un conegut supermercat, els quals es troben en un deplorable estat de conservació per falta de manteniment i atenció per part d’ADIF; brutícia, rovell de les estructures metàl·liques, brutícia de les parets, marquesines en mal estat,  tanques en mal estat, mals olors, mal funcionament periòdic dels ascensors, és el dia a dia dels usuaris d’aquests passos ” Orpesa encara compta amb la via ferroviària travessant el nucli i partint-lo en dos, i els passos a nivell són la única manera que es té en un bon tros del nucli urbà per travessar d’una part a l’altra; l’administració central no es fa càrrec des de fa anys de tindre cura i manteniment d’aquests passos que li correspon tindre en condicions” ha manifestat el regidor Josep Lluís Romero.

img_5044
image-429372

Mulet ha anunciat que es va a presentar una bateria de preguntes escrites des del Senat al Govern Central perquè explique els motius d’aquest abandonament, i en el qual es demanarà una inversió per adequar i arreglar els desperfectes i després un manteniment periòdic suficient ” estem parlant que la primera imatge que es dú qualsevol persona que aplegue a Orpesa en tren,  és el d’una estació de la qual ha d’eixir per uns passos subterranis que donen fàstic; això, en un dels motors turístics de les nostres comarques” .

 

El parlamentari de Compromís ha lamentat que haja de ser l’oposició en Orpesa i en les Corts Generals qui haja de denunciar aquest abandonament perquè ni l’equip de govern ni l’administració central hagen  mogut un dit.  Compromís ha reiterat que Orpesa necessita entrar dins d’una xarxa de rodalies en condicions, que la línia de ferrocarril hauria de deixar de ser un barrera entre la gent que viu al nucli antic i la costa; buscant una alternativa raonable, però mentre, almenys que els passos soterranis estiguen en condicions, ja que es tracta per a ADIF i RENFE d’actuacions a molt xicoteta escala, assumibles, urgents i imprescindibles”

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.