El Servef posarà en marxa el pròxim any un servei de punts mòbils d’atenció que es desplaçarà per tota la Comunitat

21-10-16_stand_itinerante_001
image-429377

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha avançat que el Servef implantarà el pròxim any un servei de punts mòbils d’atenció que abastarà tota la Comunitat Valenciana.

Nomdedéu ha explicat que es tracta d’una iniciativa inclosa en el Pla Estratègic del Servef Objectius Estratègics del Pla per a 2017, aprovats per unanimitat pels agents socials i econòmics de la Comunitat Valenciana i que persegueix acostar “els serveis públics a tots els ciutadans, visquen on visquen”.

“L’objectiu és que tots els ciutadans puguen accedir en igualtat de condicions als serveis d’atenció i gestió de les polítiques actives d’ocupació que la Generalitat posa a la seua disposició”, ha declarat.

En aquest sentit, Nomdedéu ha explicat que el Servef està treballant en polítiques per a millorar l’accés dels usuaris als seus serveis, com la APP que pròximament es presentarà.

El Servef preveu posar en marxa tres oficines mòbils, una en cada província i realitzaran recorreguts per tota la Comunitat prioritzant les zones amb més dificultats de comunicació “millorant l’accessibilitat als serveis del Servef així com la qualitat de vida dels ciutadans en evitar desplaçaments, especialment en les àrees rurals”.
Els ciutadans podran realitzar la quasi totalitat dels serveis que es realitzen en una oficina i explicaran, a més, amb punts informàtics per a poder gestionar ofertes de treball.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.