Comunicat Ajuntament de Castelló concentració España Unida

Aquest matí l’organització España Unida ha convocat una concentració davant de l’Ajuntament sense la preceptiva autorització de la Subdelegació de Govern.

A la mateixa hora un grup autonomenat Brigades Antifeixistes (BAF), ha accedit al terrat de l’Ajuntament des de l’exterior, estenent una pancarta de signe contrari a la concentració i llançant pamflets a l’aire.

La gent concentrada il·legalment ha intentat accedir per la força a l’interior del Consistori al mateix temps que proferien insults cap als regidors del Govern de Castelló.

L’equip de Govern rebutja qualsevol tipus de violència i fa una crida a la calma, recordant que sols amb diàleg i democràticament es poden solucionar els conflictes.

Per altre costat volem mostrar el nostre rebuig a les falses informacions que de forma intencionada s’estan fent córrer per les xarxes socials intentant mesclar al govern de la ciutat amb aquests dos fets. Condemnem la calúmnia com a forma de crispació i enfrontament.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.