BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Comunicat Ajuntament de Castelló

Ajuntament de CastellóDavant les acusacions efectuades en el dia d’ahir per don José Vicente Ramón Segarra, funcionari de l’Ajuntament de Castelló, el Govern Municipal vol aclarir els següents punts:

Les bases aprovades pel Govern Municipal per a la plaça de director de la Banda Municipal de Castelló van ser redactades per a proveir-la mitjançant concurs-oposició lliure, garantint així el principi de lliure concurrència arreplegat en la Constitució Espanyola. Aquest procediment garanteix que tota persona interessada a ocupar el lloc de director de la banda de Castelló, i que complisca amb els requisits de titulació, poguera fer-ho.

En cap cas aquest procediment exclou d’aquesta convocatòria a la persona que actualment ocupa la plaça de director en comissió de servei.

No és cert que aquestes bases discriminen a José Vicente Ramón ni li neguen la valoració de la seua experiència, ja que les mateixes contemplen la puntuació dels “serveis en actiu […] prestats en l’Administració Pública com a director de Banda de Música”, lloc que ell ocupa en comissió de servei des de 2012.

Des del Govern Municipal volem negar amb absoluta rotunditat les acusacions i denúncies sobre prevaricació i assetjament abocades cap als regidors de Recursos Humans i de Cultura, respectivament.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.