Conclouen les obres d’accés a l’IES Cabanyal dees del carrer Martínez Gurricabeitia

València Notícies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització, Vicent Sarrià, ha anunciat que han finalitzat les obres d’urbanització del carrer de Jesús Martínez Guerricabeitia que milloren els accessos a l’institut del Cabanyal.

nuevas-aceras-en-la-calle-martinez-guerricabeitia

Esta nova obra d’urbanització ha suposat la construcció d’àmplies voreres amb arbrat i un nou vial que garantirà accessos segurs a centenars d’escolars de l’IES Cabanyal, en el carrer del Serpis. Els treballs han tingut un pressupost  de 155.000 euros.

Sarrià ha comentat que durant este darrer any s’han realitzat altres obres a l’entorn de l’IES Cabanyal. “Era un autèntic descampat i els alumnes accedien al centre a través dels cotxes aparcats en els solars. Ara s’ha guanyat en seguretat i comoditat en disposar de millors accessos, complint l’objectiu fonamental d’este tipus d’obres d’urbanització i recuperació d’espai públic”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.