BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Conclouen les obres d’accés a l’IES Cabanyal dees del carrer Martínez Gurricabeitia

València Notícies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització, Vicent Sarrià, ha anunciat que han finalitzat les obres d’urbanització del carrer de Jesús Martínez Guerricabeitia que milloren els accessos a l’institut del Cabanyal.

nuevas-aceras-en-la-calle-martinez-guerricabeitia

Esta nova obra d’urbanització ha suposat la construcció d’àmplies voreres amb arbrat i un nou vial que garantirà accessos segurs a centenars d’escolars de l’IES Cabanyal, en el carrer del Serpis. Els treballs han tingut un pressupost  de 155.000 euros.

Sarrià ha comentat que durant este darrer any s’han realitzat altres obres a l’entorn de l’IES Cabanyal. “Era un autèntic descampat i els alumnes accedien al centre a través dels cotxes aparcats en els solars. Ara s’ha guanyat en seguretat i comoditat en disposar de millors accessos, complint l’objectiu fonamental d’este tipus d’obres d’urbanització i recuperació d’espai públic”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.