El Cor de la Generalitat inicia la seua gira per poblacions del Circuit Cultural Valencià

El Cor de la Generalitat Valenciana, formació artística depenent del Institut Valencià de Cultura, celebra enguany els seus 30 anys d’existència. Entre les celebracions per commemorar aquest fet, figura una gira per diverses poblacions pertanyents al Circuit Cultural Valencià.

Amb el programa ‘Un viatge per la música coral valenciana’ i dirigit pel seu director titular Francesc Perales, el Cor inicia la seua gira demà dijous 25 de maig a les 20:00 hores a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pí.

El divendres 26, a les 22.00 hores, i amb el mateix programa, el Cor actuarà a l’Esglèsia de Sant Bertomeu de Xàbia.

El dissabte 27, a les 20.00 hores, el Cor estarà al Centre Cultural d’Almussafes.

Els dies 30 i 31 actuarà amb aquest programa al Teatre Rialto de València amb un programa didàctic centrat en ‘Un viatge per la música coral valenciana’ .

Per últim, el 30 de juny, amb un nou programa ‘Música d’homes amb veu de dona’, que inclou obres de Shubert, Mendelssohn, Elgar, Fco. Llàcer A.J. Alcaraz i Claude Debussy, amb Francisco Hervàs al piano i dirigits per Jordi Blanch, tancaran aquesta gira per poblacions del Circuit a Benicassim.

Amb gires d’aquest tipus, el Cor amplia el seu públic i es converteix en un nou valor artístic dins de les poblacions del Circuit Cultural Valencià, posant al seu abast la possibilitat de gaudir d’una de les millors formacions corals de tot l’Estat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.