Cristina Gamón presenta ‘Territorios de lo intangible’ a la sala de exposicións del Palau de la Música

Gamón fue becada el año pasado por el Ayuntamiento de Valencia en la Residencia Casa de Velázquez.
image-254552
El Péndulo | Redacción
.- La Sala d’Exposicions del Palau de la Música acollirà demà divendres, a les 20:00 hores, la mostra de pintura ‘Figura, paisaje y marina. Territorios de lo intangible’ de l’artista valenciana Cristina Gamón. Aquesta exposició, que es podrà veure fins a mitjans de desembre, està composta per 13 obres pictòriques, algunes d’elles de grans mides (1.85×1.85 i verticals de 2.30x 1.85) i una escultura.

Són pintures en què l’artista estableix una reflexió pictòrica sobre la idea d’abstracció en l’imaginari visual, personal i col·lectiu. Per això utilitza el metacrilat com a suport, amb colors freds com el blau, el verd o el violeta, amb la intenció de seduir a través de l’efectisme i potenciar el diàleg entre el creador i l’espectador.

Cristina Gamón va ser becada l’any passat per l’Ajuntament de València a la Residencia Casa de Velázquez (Académie de France à Madrid) i ha sigut guardonada amb els premis Nacional BMW de Pintura, Real Academia de Bellas Artes de San Carlos, Senyera de València, Emilio Ollero o l’última edició del premi Virgen de las Viñas.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.