banner_990x90_EFE (1)

El Teatre El Musical celebra la reobertura amb una gala inaugural i festa al carrer

El Péndulo | Redacción.- La regidora d’Acció Cultural, María Oliver ha presentat hui el nou model de gestió directa municipal amb el qual s’ha posat en marxa esta nova etapa del Teatre El Musical del Cabanyal-Canyamelar. Ha destacat l’esforç de l’Ajuntament de València per reobrir este espai cultural amb una programació atractiva i de qualitat, per a tots els públics i a preus populars. Esta nova etapa estarà marcada per l’obertura del teatre a l’ús del veïnat i a les propostes de la ciutadania, perquè tinga activitat més enllà de la programació d’arts escèniques.

El Teatre El Musical del Cabanyal–Canyamelar comença demà esta nova etapa de gestió municipal. I ho fa celebrant una festa dins i fora del teatre: amb un espectacle que recorrerà els carrers del Marítim de València i una gala inaugural que també podrà seguir-se en directe des de la plaça del Rosari a través d’una pantalla gegant.

A partir de les 18:30 hores de la vesprada, l’espectacle ‘Percufoc’ de la companyia Baraka Circ recorrerà els carrers pròxims al Teatre El Musical, des del Mercat del Grao fins a la mateixa plaça del Rosari. És una manera festiva de cridar als veïns del barri a participar de la celebració, abans de la gala inaugural.

El Teatre El Musical del Cabanyal–Canyamelar comença demà esta nova etapa de gestió municipal.
image-254527

A les 19:40 hores es tornarà a obrir la gran porta del Teatre El Musical, en un acte simbòlic que estarà presidit per l’alcalde de València Joan Ribó, a qui acompanyarà la regidora d’Acció Cultural María Oliver. Serà el punt d’eixida perquè a les 20 hores s’inicie la gala inaugural, amb artistes valencians de teatre, dansa i música. Vicente Arlandis presentarà l’acte, en què es representaran fragments de dos obres de teatre: ‘Se’ns està quedant el cos de posguerra’, de Lupa Teatre, i ‘Una indígena els va guiar a través d eles muntanyes’, de Begoña Tena i Xavi Puchades. La Coja Dansa interpretarà un fragment de dansa de la seua obra ‘Accidia i la banda valenciana Gener’, liderada per Carles Chiner, posarà la música amb temes del seu disc ‘El temps del llop’.

Durant la gal.la s’homenatjarà quatre col.lectius del barri que han destacat per la seua defensa de la vida social i cultural de Cabanyal-Canyamelar: la Plataforma Salvem El Cabanyal, l’Associació de Veïnes i Veïns Cabanyal-Canyamelar, l’Associació de Venedors del Mercat del Cabanyal i l’Associació de Comerciants, Industrials i Professionals del Marítim (ACIPMAR). Representants de les quatre entitats han acompanyat hui la regidora María Oliver en la presentació de la nova etapa del Teatre El Musical i han destacat la importància d’esta institució per la vida social i cultural dels poblats marítims de València.

Divendres 6 d’Octubre

 18:30 h. Espectacle de carrer ‘Percufoc’, a càrrec de Baraka Circ.

Recorregut des del Mercat del Grao fins a la plaça del Rosari.

19:40 h. Reobertura simbòlica de la porta del teatre per part de l’alcalde Joan Ribó.

Plaça del Rosari,3

20:00 h. Gala inaugural. Plaça del Rosari, 3.

Actuacions d’artistes valencians, també podrà seguir-se des de la plaça del Rosari a través d’una pantalla gegant.

 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.