Cs condemna les pintades en l’església de Benimaclet tipificada com Bé de Rellevància Local

  • La regidora Amparo Picó recorda que és un delicte contra el patrimoni i exigix netejar la fatxada

14573907w-1València, . El grup Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha condemnat les pintades que s’han fet en l’església de la Mare de Déu de l’Assumpció, Bé de Rellevància Local (BRL), del barri de Benimalclet recordant que fets d’estes característiques són delictes contra el patrimoni per fer-se en edificis protegits, segons ha afirmat la regidora.

 “Ara és un edifici protegit de Benimaclet, barri on s’han fet pintades contra un altre immoble protegit. A més, fa poques setmanes van aparéixer pintades en els ampits i en les fonts del Parc de Marxalenes. El tripartit s’ha d’aplicar en la vigilància del nostre patrimoni i formar més encara els agents de la Policia Local per a esta comesa de protecció patrimonial. Fins ara ni des d’una delegació ni des d’una altra es posen solucions”, ha afirmat l’edil Amparo Picó.

La regidora de Ciutadans ha exigit que l’edil de Cultura condemne estos fets en l’església de Benimaclet com ja va fer amb les pintades en la Catedral de Santiago. “Ha de ser coherent. A més, el tripartit ha de manar retirar tant estes pintades com totes aquelles que danyen el patrimoni”, va concloure Picó.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.