Cs denúncia la cessió irregular de jóvens contractats per l’Ajuntament de València a la Fundació Turisme València

  • Giner alerta de les reiterades irregularitats del tripartit en matèria laboral i censura la falta de voluntat de Ribó per a solucionar la greu problemàtica de Mercavalencia

Fotografia Fernando GinerValència,. Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha denunciat hui la cessió irregular de jóvens contractats per l’Ajuntament de València a la Fundació Turisme València. Es tracta concretament dels beneficiaris del programa EMPUJU de la Generalitat Valenciana destinats a fomentar el treball de jóvens professionalment qualificats en els ajuntaments, mancomunitats, diputacions i els seus organismes autònoms.

“El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat les reiterades irregularitats en matèria de personals comeses per Joan Ribó esta legislatura. “Ribó ha actuat de manera irregular amb persones contractades per a treballar en Ajuntament de València, cedint-les a la fundació Turisme València alhora que ha consentit una situació inacceptable en Mercavalencia de 250 falsos autònoms”, ha criticat el portaveu de Ciutadans.

En esta línia, Fernando Giner ha recordat que Ciutadans en el Congrés dels Diputats, i després de les reiterades negatives de Ribó a solucionar el problema de Mercavalencia, va registrar la passada setmana una Proposició no de Llei (PNL) per a instar el Govern a què el consell d’administració de Mercasa regularitze als falsos autònoms de Mercavalencia. Per a això, es va sol·licitar que s’acate el criteri de la Inspecció de Treball i Seguretat Social i la resolució de la Tresoreria General Tresoreria General de la Seguretat Social i, en conseqüència, pague en termini la liquidació corresponent a tals situacions. El govern, a través de Mercasa, és titular del 49% de Mercavalencia, mentres que el 51% és propietat de l’Ajuntament de València.

Giner, el qual ha anunciat que el seu grup portarà la setmana que ve al ple, de nou, una moció sobre Mercavalencia, ha declarat que “no deixarem d’insistir en el fet que es complisquen els drets dels treballadors. És increïble que després d’allò que s’ha ocorregut en Mercavalencia, Ribó continue entropessant en la mateixa pedra. La política laboral del tripartit és un reflex més del seu desorde i de la seua falta de sensibilitat”.

“Un treballador contractat per una empresa no pot estar exercint el seu treball en una altra, i eixa situació ha sigut reconeguda pel propi Ajuntament i la Fundació Turisme València a preguntes de Ciudadanos”, ha conclòs Fernando Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.