C’s denúncia la falta de transparència i difusió de la revisió del model de participació de Podem

València Notícies | Redacció. – Cuitadas (C’s) denúncia la falta de transparència i difusió de la revisió del model de participació que Podem ha implantat a València, després de la celebració, dijous passat, en la Petxina, del taller per a revisar el reglament de participació.

fernando-giner
image-429304

Els sis afiliats de C’s que van acudir a la dita reunió, han denunciat que es van assabentar de la mateixa només 24 hores abans a través de les seues respectives Juntes de Districte, per la qual cosa l’assistència no va aconseguir les 30 persones. Els membres de C’s denuncien la falta de planificació, les barreres a la participació i que no hi ha una democratització real del procés perquè la majoria dels veïns no coneix que existixen. “El taller va estar pèssimament organitzat per la regidoria de Peris. Pareix que l’única cosa que els ha eixit bé és el nombre”, van afirmar.

“Els processos participatius posats en marxa pel tripartit no són eficaços. Són processos informatius per als veïns encoberts per la paraula participación”, ha afirmat una de les presents en la trobada de dijous passat.

Els afiliats de C’s han declarat que van expressar les seues queixes al regidor Jordi Peris, qui no va saber contestar per què la reunió s’havia convocat amb tan poca anticipació i amb tan escassa publicitat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.