BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

C’s denúncia l’augment del vandalisme i incivisme per la falta d’efectius de policia durant l’estiu

Valencia Noticies | Redacció.- El grup municipal Ciutadans ha denunciat l’augment de vandalisme i incidiste en la ciutat de València durant l’estiu degut a la falta d’efectius de policia. La regidora de C’s Maria Dolores Jiménez ha explicat que “cada dia el malestar dels veïns augmenta per problemes com el botelló, el soroll en el carrer fins a altes hores de la matinada i la venda d’alcohol en la via pública, en barris com El Carmen o Velluters”.

María Dolores Jimenez.
image-416947

“Els veïns han de conviure amb una situació que els genera moltíssim disconfort i la policia no pot comprendre tantíssimes actuacions per falta de plantilla”, ha declarat la regidora de C’s, qui ha fet insistència en “la falta de personal en la central del 092. Es poden arribar a desatendre un gran nombre de crides perquè no es pot funcionar amb només quatre operadors en la central com va ocórrer el passat cap de setmana per la nit”.

En esta línia Jiménez ha manifestat que “la absència de gestió en matèria de seguretat ciutadana ,acrecentada pel buit polític que patix la regidoria com a conseqüència dels canvis haguts i l’escassetat de mitjans humans, pot generar un còctel explosiu per a València”.

“No podem consentir que l’incivisme prolifere d’esta manera, perquè cada pas arrere que dóna la societat en compliment de les seues normes, és un pas molt difícil recuperar”, ha conclòs la regidor de C’s.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.