Cs denúncia que el tripartit congela les ajudes a la Setmana Santa Marinera des de fa anys

· amparo-pico-actos-festivos-e1495441464709La regidora Amparo Picó insta l’edil Pere Fuset a donar a la segona festa de la ciutat la subvenció que mereix


València, dissabte 8 de setembre de 2018. El grup Ciutadans (Cs) de l’Ajuntament de València ha denunciat que el tripartit manté congelada la subvenció a la Junta Major de la Setmana Santa Marinera des de la seua arribada al consistori, segons ha denunciat la regidor Amparo Picó.

Ens pareix que la segona festa de la ciutat, la Setmana Santa Marinera, es mereix un major suport des de l’Ajuntament de València. La subvenció és de 150.000 euros des de 2014. Estos diners es destina per al funcionament de la pròpia junta i cap euro va per a les germandats i confraries, el suport de les quals arriba de diners i l’esforç dels confrares i només una xicoteta quantitat des d’alcaldia. Ens pareix que ha arribat el moment d’augmentar eixa quantitat”, ha explicat l’edil Picó.


La regidora ha recordat: “L’edil de Cultura Festiva, Pere Fuset, té ara el moment de decidir si planteja un augment o no perquè és el mes de setembre quan es comencen a redactar els pressupostos de l’any que ve. Som conscients que la Setmana Santa Marinera també té altres suports econòmics des de Turisme però la nostra proposta va dirigida a la junta major, l’òrgan encarregat d’organitzar-la”.

Finalment, l’edil Picó ha assegurat: “Els col·lectius festius a penes han tingut un augment en euros en les ajudes. A la Setmana Santa Marinera se li unix els diners destinat a la Junta Central Vicentina que ha tingut un notable descens en estos anys i només se li augmentat quelcom fa uns mesos sense arribar a la quantitat de fa anys”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.