C’s denúncia que els semàfors adaptats no funcionen des de Pius XII a Plaça d’Espanya

València Noticias | Redacción.- Ciutadans en l’Ajuntament de València ha denunciat que els semàfors adaptats no funcionen des de l’avinguda Pius XII a Plaça d’Espanya en ambdós sentits.fernando-giner

“Si Ribó tinguera els peus en el sòl es donaria compte que les persones sordociegas s’estan trobant amb este problema de manera repetida”, ha explicat el portaveu de C’s qui ha fet insistència en què “Ribó ni està rescatant a ningú, ni està ajudant a les persones, està incomplint els seus compromisos”.

“De els 28 semàfors per a vianants que hi ha en el tram d’Av. Pio XII , intersecció amb Av. Tirso de Molina, fins a Plaça d’Espanya , per la Gran Via Ferran el Catòlic i Gran Via Ramón i Cajal , dels 26 semàfors adaptats que existixen en cap d’ells funciona el senyal sonor. Ens pareix deixadesa i desídia per part del govern municipal”, ha declarat Giner.

Per un altre costat Giner ha recordat que Ribó es va comprometre al foment de l’ocupació per a les persones amb discapacitat. “El acord ho va firmar Consol Castillo fa any i mig i hem preguntat, a hores d’ara, quines mesures s’han pres respecte d’això i a quantes persones ha afavorit esta iniciativa”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.