Cs exigix a Ribó solucions per a evitar el derrocament del Metropol i voluntat política per a preservar el patrimoni valencià

  • Fernando Giner entrega un escrit a Joan Ribó en el que demana“transparencia i diàleg amb la societat civil” i alerta de la “situació de desprotecció que patix la ciutat de Valencia”

Fernando Giner (2)València. Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha exigit hui a Ribó solucions per a evitar el derrocament de l’antic cine Metropol i voluntat política per a preservar el patrimoni valencià.

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha entregat hui a Ribó un escrit en el que ha exigit a l’Alcalde “transparencia i diàleg amb la societat civil”. “El patrimoni cultural valencià pertany a tots els valencianos”, ha afegit.

En esta línia, Giner ha alertat de la “situació de desprotecció que patix el patrimoni i les tradicions de la ciutat de Valencia”.

El portaveu de Ciutadans ha recordat que el seu grup ha presentat diverses iniciatives, totes rebutjades pel tripartit, per a la protecció del Metropol, l’última d’elles presentada en la Comissió de Desenrotllament Urbà, celebrada a l’abril, i dirigida que es realitzara “una nova valoració patrimonial de l’edifici del Metropol per a la seua possible catalogació com Bé de Rellevància Local (BRL)”.

“La falta de sensibilitat de Ribó està fent que no hi haja voluntat de l’equip de govern per a mantindre la personalitat de la ciutat de València i això comprén el seu patrimoni i tradiciones”, ha conclòs el portaveu de Cs.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.