C’s proposa una Comissió Tècnica per a avaluar les modificacions en Baró de Càrcer després dels set accidents

València Notícies | Redacció.– Ciutadans (C’s)  ha proposat hui, per mitjà d’una moció al Ple de l’Ajuntament de València que se celebrarà les setmana que ve, que es constituïsca una Comissió Tècnica que avalue les modificacions realitzades en Baró de Càrcer, després dels set accidents ocorreguts entre novembre de 2015 i desembre de 2016 que han provocat diversos ferits i un difunt.Fernando Giner.

El portaveu de C’s, Fernando Giner, ha exigit hui que Ribó explique en què va basar el seu regidor de mobilitat la decisió d’imposar un doble sentit i si este tenia algun informe per a prendre una decisió de tal envergadura per a la mobilitat de la ciutat.

Fernando Giner, ha declarat que “es urgent que des del si de l’ajuntament avaluem per què el regidor Grezzi ha realitzat modificacions en la dita via i si estes han pogut influir en els set accidents ocurrits”.

“Les institucions han de vetlar pel benestar dels ciutadans i el que està ocorrent en Baró de Càrcer és un greu problema per a la seguridad”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.