Cultura convoca la primera reunió tècnica per a la reparació de la muralla de les Sitges de Burjassot

muralla de les Sitges de BurjassotLa Direcció General de Cultura i Patrimoni ha convocat la primera reunió tècnica amb l’Ajuntament de València i l’Ajuntament de Burjassot per la reparació de la muralla de les Sitges de Burjassot.

Divendres, dia 5 d’octubre, es reunirà el personal tècnic de cada administració per a fer el seguiment de l’obra que l’Ajuntament de València va declarar d’emergència. La comissió de seguiment es reunirà setmanalment fins que concloguen les obres de restauració.

La pluja que va caure el passat 17 de setembre va ocasionar un greu deteriorament en la muralla nord-est de les Sitges que ha instat a actuar de manera immediata en la reparació del mur per a evitar més afonaments i un dany irreparable en aquest edifici que té la declaració de bé d’interés cultural amb la categoria de monument R-I-51-0004619. Les Sitges són un conjunt de depòsits de l’època medieval on s’emmagatzemaven cereals per als ciutadans de València i pobles del voltant.

Després de les inspeccions fetes pels tècnics de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, que van constatar l’afecció del bé, les tres administracions van acordar actuar amb la màxima diligència en la reparació de les Sitges.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.