Cultura programa cinc funcions de circ al carrer a la Plaça Major i a la Plaça del Mercadet

CARTELL CIRC 2018OKEl tercer festival de ‘Nadal de Circ’ se celebrarà els propers 3 i 4 de gener

La Regidoria de Cultura, que encapçala Verònica Ruiz, ha programat la tercera edició del ‘Nadal de Circ’ per als dies 3 i 4 de gener a la Plaça Major i a la Plaça del Mercadet. Es tracta d’una proposta de teatre al carrer per a públic familiar que pretén celebrar el Nadal amb circ.

Aquest any seran cinc les funcions circenses encarregades perquè majors, menuts i famílies completes puguen gaudir d’una programació divertida, sorprenent i de qualitat a partir de les 17.00 hores.

Les actuacions del dia 3 tindran lloc únicament a la Plaça Major. El primer espectacle serà el de la companyia Xa Teatre amb ‘The Audition’, on ballar o morir és la qüestió de dues aspirants disposades a tot a un càsting per a ‘El llac dels cignes”. Després serà el torn per a ‘Freak Show’, de la companyia La Raspa, on el gran malabarista Torri di Chous està a la vora d’un atac de nervis perquè ja és l’hora, el públic espera i ell és l’únic artista. Aquest comptarà amb l’aparició del Gran Paquetini que demostrarà que qualsevol cosa que imaginem pot fer-se realitat.

El dia 4 encetarà la jornada La Troupe Malabó a la Plaça del Mercadet amb ‘Sonata Circus’ on Coral, cantant soprano, i Rebeco, artista de circ, transportaran al públic a un viatge sense retorn per les seues passions: la música i el circ.

La Plaça Major acollirà les dues últimes actuacions amb els espectacles de la companyia Cris-is amb ‘Wet floor’, una meravellosa peça de dansa, i amb ‘Tandarika Circus’ de Cia. Passabarret. Aquesta última són quatre pallassos bojos capaços de qualsevol cosa per satisfer al seu públic, des de disparar-se una canonada a l’estómac fins a jugar amb un llançador de ganivets amb una greu miopia.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.