BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

David de Miguel: “El Consell ha d’esforçar-se a gestionar millor per a no augmentar més el deute amb el FLA”

València Noticies | Redacció.- “El Consell ha d’esforçar-se a gestionar millor els recursos que hi ha perquè l’única solució a l’infrafinançament no siga augmentar més el deute públic recorrent al Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA)”.

Així s’ha pronunciat el diputat de Ciutadans (C’s) David de Miguel en la Diputació permanent de Les Corts valencianes durant l’explicació del sentit del vot de C’s a la convalidació del Decrete-Llei 6/2016. Ciutadans s’ha abstingut, segons ha assegurat De Miguel, “perquè exerceix una oposició responsable” ja que “està en contra d’un instrument com el FLA, que és nociu i perjudicial per als interessos de la Comunitat Valenciana perquè incrementa el deute dels valencians”, però “els diners que va a rebre’s va a destinar-se a qüestions fonamentals com la sanitat, habitatge i dependència”.

David de Miguel en la Diputación permanente de Les Corts valencianas.

“Atendre els pagaments a proveïdors és una prioritat que no podem obviar i cobrir les necessitats dels serveis públics com la sanitat i dependència és la principal obligació d’una Administració”, ha afegit el diputat, al mateix temps que ha subratllat la “necessitat d’un finançament just i adequat”. Sobre aquest tema, ha defensat que “el FLA no pot ser l’única solució als problemes financers de la Comunitat Valenciana” i ha considerat que “tan necessària és el finançament autonòmic, com una gestió eficient i una redacció responsable dels pressupostos, més tenint en compte que els recursos són escassos i limitats”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.