Debuta al Palau la soprano Brueggergosman amb l’OV per a interpretar les ‘Quatre últimes cançons’ de Strauss

El Péndulo | Redacción.- La soprano Measha Brueggergosman debuta hui divendres ( 19:30 horas) Palau de la Música, per interpretar amb l’Orquestra de València les “Quatre últimes cançons”, del compositor muniqués Richard Strauss.Measha Brueggergosman.

Amb la direcció de Yaron Traub, la mediàtica i atípica cantant canadenca i guanyadora d’un Juno Award, així com nominada a un Grammy, es presenta al públic valencià, que podrà escoltar la una excel·lent dicció i recrear-se en la seua sòlida presència escènica, que sempre fa servir en els seus concerts. I és que les “Quatre últimes cançons” és una de les obres més volgudes i interpretades de Strauss, sent estrenada el 1950 al Royal Albert Hall de Londres, amb la Philharmonia Orchestra i a les ordes de Wilhlem Furtwängler. Completa el programa la Simfonia núm. 2 d’Edward Elgar, una obra no programàtica que està dedicada al Rei Eduard V i que conté, moments molt lírics amb altres dramàtics, intensos, frescos, alegres i serens.

Brueggergosman ha treballat amb les orquestres simfòniques de San Francisco i del Nou Món, amb directors com ara Barenboim, Tilson Thomas, Welser-Möst, Davis, Dudamel i Harding. A més, està molt compromesa amb l’educació i inclusió de noves audiències i posseïx, nombrosos doctorats honorífics i títols d’ambaixadora d’organitzacions solidàries internacionals.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.