Desconvocada la vaga dels treballadors de Workman en la sala d’especejament de Mercavalència

Entrada Mercavalencia cartel Nadal

 

Després d’una jornada d’intenses negociacions la Federació d’Indústria Construcció i Agro d’UGT PV, desconvoca els aturs previstos per als dies 27, 28, 29 i 30 de desembre en la sala d’especejament de Mercavalència. Esta decisió ve després de l’acord al que es va arribar amb Workman, la cooperativa que actualment treballa en la sala, i Mercavalència. El pròxim 15 de gener es constituirà una taula de diàleg i negociació amb la participació de tots els agents, treballadors, sindicats i empreses. La direcció de Mercavalència mostra la seua satisfacció per este important pas cap a la solució consensuada del conflicte que afecta a la indústria cárnica.

 

Text de l’acord

 

FEDERACIÓ D’INDÚSTRIA CONSTRUCCIÓ I AGRO D’UGT PV, MERCAVALÈNCIA i WORKMAN acorden que es constituirien una taula de diàleg i negociació, participativa i no excloent, on podran estar presentes totes les parts afectades pel conflicte que tinguen la condició d’afectats o interessats. La taula de negociació es constituirà el dia 15 de gener de 2019 establint-se en esta data els participants a la mateixa, el calendari de reunions i l’objecte. La primera reunió tindrà lloc el 21 de gener establint-se un termini màxim de negociació de 30 dies naturals prorrogable fins al 15 de març per acord de les parts integrants de la taula. Durant el període de negociació les parts podran presentar totes les propostes i contrapropostes que estimen per convenients obligant-se a valorar les mateixes i motivant si escau la seua acceptació o rebuig.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.