Diana Morant assiteix a la presentació de la Volta ciclista a Espanya 2016 en Santiago de Compostela

DIANA MORANT LA VUELTA_2
image-297993
La diputada Diana Morant, ha assistit hui a la gala de presentació de la ‘Vuelta Ciclista a España 2016’, que s’ha celebrat en el palau de Congressos i Exposicions de Santiago de Compostela. A la gala han acudit històrics ciclistes espanyols com Fernando Escartín, Fernando Escartín, Álvaro Pino i Óscar Pereiro, així com patrocinadors, equips ciclistes, membres del staff organitzatiu i representants polítics de les institucions que acullen etapes de la Volta 2016, entre les quals es troba la Diputació de València.
Diana Morant, que ha anat també en representació de la ciutat de Gandia, que té un final d’etapa, ha destacat alguns de les dades que han sigut oferits pels organitzadors i que demostren la importància de ser inici o final d’una etapa de la prova ciclista regna en el nostre país. Així, entre altres, cal destacar que La Volta es retransmet en 190 països diferents i en 37 cadenes de televisió de tot el món es televisa en directe. Unes dades que equivalen a una audiència de centenars de milions de persones. En total, s’acrediten 1.400 periodistes de 26 països diferents. A més, La Volta també té un impacte considerable en Internet, on es produeixen més de 30 milions de consultes sobre la prova ciclista, de les quals un 70% són realitzades per ciutadans estrangers. Morant ha afegit que “es tracta d’una magnífica oportunitat de promoció per als municipis valencians pels quals passa l’etapa de la Volta en 2016”. En la gala s’ha presentat el recorregut que tindrà La Volta i que, bàsicament, es desenvoluparà per la zona nord d’Espanya i sud de França, a excepció de les etapes que visitaran el territori valencià, una dels cuales recorrerà la província de València unint Requena amb Gandia. Concretament serà la que se celebre el 8 de setembre.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.