banner_990x90_EFE (1)

Dilluns comencen les obres de canalització entre el ponts de la Trinitat i del Real

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament iniciarà dilluns que ve, 15 de gener, les obres de canalització necessàries per a la renovació de la part de la canonada DN350 que es troba en el tram del subsòl comprès entre els ponts de la Trinitat i del Real. Amb esta actuació, que es durà a terme en un termini de 4 mesos, es completarà una nova fase dels treballs de renovació de l’esmentada infraestructura que es troba entre el carrer Blanqueries i la plaça de Tetuan, que millorarà el subministrament d’aigua ens els districtes d’Extramurs i Ciutat Vella, així com tota la zona centre de la ciutat.

El regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha informat que esta obra està inclosa dins del capítol de xarxes arterials del pla d’inversions de EMIVASA, amb un termini d’execució de 26 mesos i un pressupost que ascendeix a la quantitat de 3.375.504,16 euros (IVA inclòs).Renovación canalización Blanqueríes.

L’objecte de l’obra és la substitució de l’actual canonada DN 350 de fosa grisa que discorre entre el pont dels Arts i la Plaça de Tetuan, al llarg del carrer Blanqueries,  Comte de Trénor i Pintor López. La canonada a substituir data de l’any 1931, havent finalitzat la seua vida útil prevista.

Pel que fa a la canonada arterial que s’instal·larà és de fosa dúctil. La longitud a instal·lar és d’1.751 m, dels quals, 1.589 m són de canonada de diàmetre DN 600, i 162 m de canonada de diàmetre DN 200 i inferiors. El traçat en planta de la nova canonada segueix el de la canonada original en la major part del recorregut.

El regidor ha explicat que a dia de hui s’ha completat el tram de canonada comprès entre el carrer Guillem de Castro, les Torres de Serrans i ha indicat que amb posterioritat a l’execució de la fase que comença dilluns, s’escometran les corresponents al pont del Real-plaça Tetuan i pont dels Serrans-Pont de la Trinitat”.

Per a l’execució de l’obra en el tram que ara s’inicia, s’ha previst l’ocupació del carril bici i el de circulació de vehicles annex. D’acord amb açò, el nombre de carrils per a la circulació de vehicles passarà dels quatre actuals (tres i carril BUS-TAXI), a tres. El carril BUS-TAXI, temporalment, deixarà de ser exclusiu per a autobusos, compartint-se amb la resta de vehicles.

Com a mesures addicionals per a minimitzar l’afecció sobre el trànsit, s’ha previst conjuntament pels servicis de Mobilitat Sostenible, Policia Local i Cicle Integral de l’Aigua, limitar a un únic carril el gir a l’esquerra pel Pont de la Trinitat; la supressió d’un dels passos de vianants situat al costat del pont de la Trinitat i el desviament del carril bici per l’antic llit del riu Túria.

Totes estes actuacions estaran degudament senyalitzades horitzontal i verticalment, tal com s’ha consensuat en les reunions de coordinació mantingudes entre els diferents servicis afectats de l’Ajuntament de València. A més, es reforçarà la presència policial en els punts clau pròxims a l’actuació perquè el trànsit siga el més fluït possible.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.