Dilluns es reanuden les obres del Parc Lineal de Benimàmet

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València i l’empresa que s’encarrega de les obres del Parc Lineal de Benimàmet han signat ja el nou contracte entre les dos parts, de forma que dilluns tornaran a entrar les màquines per a acabar la construcció “d’este esperat i important futur espai verd”.

Era l’últim pas necessari “que posa fi així a una llarga espera en la qual l’Ajuntament ha hagut de sol·licitar informes a FGV per a aprovar una modificació del projecte inicial, ja que l’anterior equip de govern del PP no va tindre en compte la llosa del metro”, ha manifestat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.Obras en el Parque Lineal de Benimàmet.

Així, esta llosa subterrània, que en el punt més estret té onze metres, impedix que es planten arbres damunt o plantes que necessiten molt de reg, ja que en el futur podrien haver-se produït filtracions.

“El PP, que va ser qui va aprovar i va licitar aquell pla, va assegurar que comptava amb tots els informes favorables per a realitzar els treballs. Com això va resultar no ser veritat, hem hagut de realitzar una tramitació llarga i bastant complicada, perquè calia canviar molts aspectes sobrevinguts després que es fera la licitació del projecte l’any passat i, fins i tot, després que hagueren començat les obres”, ha manifestat Grezzi, qui, per altra banda, ha celebrat que ja s’han realitzat tots els tràmits necessaris i ha agraït “la paciència i la col·laboració dels veïns durant este temps”. A més, ha posat en valor que, “gràcies als canvis introduïts, els veïns i veïnes podran disfrutar de zones de jocs i gimnàstica millor repartides i equilibrades al llarg del parc”.

El regidor Grezzi també ha destacat que s’ha ampliat la zona de parc eliminant una rotonda innecessària i s’ha guanyat zona verda. A més, s’ha ampliat la protecció de l’arbre monumental d’eucaliptus per a evitar problemes en el futur i, finalment, s’ha generat al costat de l’estació, una zona per als assajos de la banda de música local.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.