Dispositiu de trànsit amb motiu de la V Carrera Solidària Popular Creu Roja

València Notícies | Redacció.- El diumenge 4 de juny se celebra la cinquena edició de la Carrera Solidària Popular Creu Roja, de 9:00 h a 10:00 h, i amb este motiu s’ha organitzat un dispositiu de trànsit per al bon desenvolupament de la mobilitat de vianants i vehicles per les zones afectades.

El tall del trànsit total per a organitzar-ne l’eixida, que té lloc al carrer d’Alboraia, número 6, es farà el mateix diumenge a partir de les 7:30 h. No obstant això, l’estacionament estarà prohibit al carrer d’Alboraia entre els números 10 i 34 –en els dos sentits– des del dia 3 a les 23:30 h.

Plano de la carrera.

La carrera, que com hem esmentat ix del carrer d’Alboraia, continua per Trinitat, Cronista Rivelles, plaça de Santa Mónica, Guadalaviar, Pla de la Saïdia, Mauro Guillén, pont de les Arts en contra direcció, Guillem de Castro, Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, passeig de la Ciutadella, pont de les Flors en sentit plaça de Saragossa per a efectuar un canvi de sentit cap al Pla del Real passant per l’Albereda, i ja finalitza als Jardins de Vivers, on se situa la meta.

És important tindre en compte que la carrera compartirà espai per calçada amb el trànsit des del Pla de la Saïdia, creua pel pont de les Arts i continua pel marge dret de l’antic llit del riu Túria fins al pont del Real.

Es recomana parar atenció als avisos del Centre de Gestió de Trànsit i previndre els desplaçaments per la zona esmentada.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.