Diumenge 2 d’octubre: Agenda d’actes de la Generalitat Valenciana

Diumenge 2 d’octubre:

  • Jornada de portes obertes al Palau de la Generalitat amb recorregut delimitat 9:00 – 20:00

El Palau de la Generalitat obri les portes perquè tots el que vulguen puguen visitar el Pati Gòtic, la Sala Daurada, l’Escrivania, la Sala Vella, la Sala dels Reis i la Sala Nova o de Corts.

image-424461

El Centre del Carme, dependent del Museu de Belles Arts de València és un espai cultural ubicat a l’antic convent del Carme de la ciutat de València. Actualment són obertes al públic les sales de les exposicions temporals.

  • 9 Museus oberts fins a les 20:00: IVAM, MUVIM, Centre del Carme, Beneficència, Museu de la Ciutat, Museus de Belles Arts de València i Castelló, el MARQ i el Museu de Belles Arts Gravina.
  • 9 Palaus oberts de 10:00 a 20:00: Palau de la Generalitat, Palau dels Almiralls d’Aragó-Banys de l’Almirall, Palau dels Borja-Corts Valencianes, Palau de la Batlia, Palau del Marqués de la Scala, Palau dels Català de Valeriola, Palau del Marqués de Malferit, Palau dels Mercaders, Palau d’en Bou.
  • 10:00 Inauguració Exposició de Jarque a la sala de l’Escrivania del Palau de la Generalitat Inauguració de l’exposició d’obres del fotògraf valencià Francesc Jarque (1940 – 2016) a la Sala de l’Escrivania del Palau de la Generalitat.
    Les festes de moros i cristians són una rememoració tradicional de les batalles dels pobles cristians europeus enfront dels àrabs, els sarraïns i els turcs a partir, sobretot, de la culminació de la victòria cristiana el 1492.
  • 11:40 Alardo entre Moros i Cristians als voltants de la Plaça de la Mare de Déu a València

◦  Plaça de la Reina, Carrer del Micalet, Plaça de la Mare de Déu, Carrer dels Cavallers, Plaça de Manises, Carrer dels Serrans i Plaça dels Furs.

  • 17:30 – 20:30 Dia del Cant Valencià dEstil a València. Actuació itinerant + Actuació en escenari al claustre gòtic del Centre del Carme.

Actuació itinerant que recorre diverses places del centre històric de la ciutat i que finalitza amb una actuació al claustre gòtic del Centre del Carme. L’entrada és gratuïta.

Participen: al cant Teresa Segarra, Maria Amparo Hurtado, Isabel de Quart, Tatiana Prades, Josep Martí, Jacint Hernández, José de Castellar i Christian Penalba; al vers Paco de Faura i Vicent de Rosa; a l’acompanyament intrumental els músics de corda de Godella i els de vent de Bétera; a la dolçaina i el tabal l’ Associació de Música Tradicional Xarançaina de Castelló.

▪   17:30 Plaça de Sant Lluís Beltrán (l’Almodí)

▪   17:55 Plaça de Manises

▪   18:20 Plaça de Cisneros (Museu d’Història de la Medicina)

▪   18:45 Plaça dels Furs (Torres de Serrans)

▪   19:10 Plaça del Carme

▪   19:20 Claustre gòtic del Centre del Carme

▪   20:30 Final

  • 18:00 Concert de Dani Miquel a la Plaça de l’Hort dels Corders de Castelló.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.