Dolores Jiménez: “El temari per a les oposicions a bombers farà que totes les persones que aspiren a una plaça siguen avaluades de manera real i objetiva”

València Notícies | Redacció.- C’s en l’Ajuntament de València ha aconseguit que el tripartit es comprometa a elaborar un temari específic per a les oposicions a bombers després de presentar i ser aprovada una moció a la Comissió de Participació i Seguretat.maria-dolores-jimenez

“L’objectiu és que l’administració elabore un temari específic per a les oposicions de bombers que servisca per a preparar exàmens i corregir ejercicios”, ha declarat la regidora de C’s, Maria Dolores Jiménez.

Jiménez ha recordat que “el temari únic ja existix en altres administracions, com Madrid, Castella La Manxa, i Navarra i és importantíssim perquè impere el principi d’igualtat en l’accés a la funció pública i que este es complisca de manera real i objetiva”.

“Les institucions han de vetlar perquè els principis de mèrit i capacitat siguen respetados”, ha afegit.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.